Politisti mutilati pe viata de tigani interlopi!! 87

Un agent de la sectia de Politie numarul 2 din Timisoara se afla in stare grava la spital si a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit intre mai multi rromi din cartierul Kuncx. Atunci cand echipajul din care facea parte si agentul sef Cristian Iliescu a ajuns la fata locului, scandalul era in plina desfasurare agentii cernad intariri. Tiganii care s-au luat la cearta pe fondulul consumului de alcool s-au ascuns dupa garduri si au inceput sa arunce cu pietre catre politisti. Acestia s-au trezit inconjurati de aporximativ 100 de persoane, moment in care agentii au cerut sprijinul mascatilor.

Insa pana sa ajunga trupele speciale, rromi au inceput sa se bata cu politistii iar o caramida l-a lovit in cap pe agent, care a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, urmand ca acesta sa fie supus unei interventii neuro-chirurgicale. Colegii politistului iesind din zona de conflict sub protectia mascatilor.

Conform raportului medicului, viata politistului a fost pusa in pericol. Colegii celui ranit au reusit identificarea a 6 persoane care au fost implicate in scandal, iar acestia au fost dusi la audieri.

In prima faza, ancheta a fost inceputa pentru savarsirea infractiunii de ultraj dar in urma celor stabilite de catre medicul legist, dosarul a ajuns la Parchetul de langa Tribunalul Timis, urmand sa se face investigatii pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.


Codrut Oprea, politistul MUTILAT de INTERLOPI di littlethings1

Recent comments

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites
x
Dați-ne un "like" :