10 motive pentru a bea o bere !! Numarul 6 este deosebit de important

0

Berea poate face mai mult decat sa reimprospateze, este de fapt chiar sanatoasa !

Lumea iubeste berea! Si nu este doar savuroasa dar are un numar destul de mare de beneficii pentru sanatate. Aceasta are mai multe proteine si vitamina B decat vinul si de asemenea o cantitate mare de antioxidanti datorita hameiului, unul din elementele principale in producerea berii.

Berea contine de asemnea minerale car pot ajuta, stimula mtabolismul astfel incat sa nu va mai fie rau de la snacks-urile pe care le consumati odata cu ea. Consumata cu moderatie berea poate imbunatati sanatatea in destul de multe feluri.

  1. Berea va mentine rinichi in forma! Studiile arata ca berea poate aduce multe beneficii rincihilor dotirita continutului de magneziu care poate reduce riscul de pietre la rinichi.
  2. Berea poate reduce nivelul de colesterol. Fibra gasita in bere este un agent activ in reducerea nivelului de LDL un tip „rau” de colesterol care se afla in corpul nostru.
  3. Berea este o sursa de vitamina B! Expertii spun ca fiertura de bere contine vitaminele B1,B2,B6 si B12 care ne tin plini de energie .
  4. Berea poate ajuta si la inarirea oaselor. Nivelul mai ridicat de siliciu din bere ar putea contribui la imbunatatirea densitatii oaselor, si reduce riscul de osteoporoza.
  5. Berea te ajuta sa dormi mai bine. Gratie lactoflavin-ului si acidului nicotinic, berea poate ajuta la vindecarea insomniei.
  6. Berea poate reduce riscul de atacuri de cord! Studiile arata ca, consumul de alcool in cantitati moderate poate reduce riscul de infarct miocardic, accident vascular cerebral, boli vasculare periferice cu 25 pana la 40%.
  7. Berea reduce sansele de formare a chiagurilor blot. Alcoolul poate actiona ca un anticuagulant, ceea ce face mai putin sangele mai putin lipicios, si prin urmare mai putin probabil sa se coaguleze.
  8. Berea poate imbunatati memoria ta. Alzhaimer si dementa devin mai putin probabile datorita moelculelor din hamei.
  9. Berea ajuta la combaterea stresului. Bautul de bere va poate ajuta sa va pastrati calmul si sa nu va stresati prea mult pentru orice lucru.
  10. Berea este buna pentru piele. Pastreaza pielea moale si neteda, datorita unora dintre vitaminele sale speciale care imbunatatesc pigmentarea.
DISTRIBUIȚI