Dezvaluirile unui MASON ROMAN-tunelurile din Bucegi duc catre Panoul De Siguranta al Lumii

0

Geoffrey Popescu este un mason de origine romana de rangul 33 din Marea Loja Reunita a Scotiei si Irlandei” Walt Disney” dezvaluie adevarurile despre zona Bucegilor.

Cunoscuta de multa vreme de catre fenomenologi si de catre oameni locului ca o zona de conflict a unor energii tulburatoare, platoul Bucegilor a reprezentant un loc de temuta venerare.

In anul 2006 pe cand Geoffrey Popescu se afla pe patul de moarte intr-un spital secret care serveste doar elitele lumii, a inceput sa ii dicteze unui biograf toate secretele pe care credea ca lumea trebuie sa le stie.

Printre acestea a fost si adevarul despre tunelurile din Bucegi, o retea de galerii secrete care duc catre un panou de siguranta pentru enegiile ezoterice ale lumii.

„Mi-a explicat, si trebuie sa intelegeti ca risc viata dezvaluind asta, ca masonii de mult stapanesc anumite energii telurice despre care stiinta abia incepe sa afle. Este vorba despre energii care pot schimba bine in rau, vremea buna in vremea rea, sanatate in boala si asa mai departe.

 

Fiecare corp are energia sa, inclusiv corpul uman, energie care rezoneaza si se vede une ori sub forma chakrelor. Ei bine si Pamantul are astfel de energii, la o scara mult mai mare.”
  Se pare ca astfel de energii sunt bine pastrate de catre masoni prin tot felul de conducte artificiale sau naturale, spre exemplu proiectul HAARP. Pentru a putea preveni scurtcircuitarea conductelor energetice civilizatiile avansate care se cunoaste ca au locuit pe pamant cu mult inaintea oamenilor au construit un panou de siguranta. Nu ca cele cu care suntem noi obisnuiti ci sub forma unei retele de filioane de cristale de quartz interschimbabil.
„Dacii au fost un popor care au stiut sa foloseasca aceste energii. Avem dovezi directe, arheologice. Insa ei nu erau racordati la panoul de sigurante al lumii fiindca nu au solicitat niciodata bransarea. Practic dacii ‘furau’ energii ezoterice.” spune biograful masonului decedat
DISTRIBUIȚI