Papa a vorbit pentru prima data de existenta extraterestrilor. Cel care a informat despre asta a murit acum cateva luni

0

Unul dintre aliatii lui Hilary Clinton a avut o discutie cu un fost astronaut american despre viata extraterestra si razboiul pentru spatiu. Acesta stia despre existenta extraterestrilor cu cateva luni inainte ca fostul pilot de la NASA sa moara.

Site ul WikiLeaks a publicat un mail primit de catre presedintele de campanie a lui Hilary Clinton, pe care acesta il primise luna trecuta de la Edgar D. Mitchell, unul dintre astronauti de pe Apollo 14 dar si unul dintre cei 6 oameni care au ajuns pe luna.

Din acest mail s-a descoperit ca cei doreau sa poarte o conversatie pe Skype despre potentialul razboi in spatiu, Mitchell avetizandu-si cunostinata ca formele de inteligenta extraterestra ” nu vor tolera nicio forma de violenta militara pe Pamant sau in spatiu”

Mitchell a lucrat in cadrul Tratatului pentru Prevenirea Plasarii Armelor in Spatiu Cosmic, a scris „,Suntem în mod clar foarte aproape de un război în spaţiu. Majoritatea sateliţilor care orbitează Pământul aparţin Statelor Unite ale Americii, Chinei şi Rusiei. Testele recente ale armelor anti-satelit nu ne scapă de îngrijorare”. ,,Poate suna ca science fiction, dar potenţialul unui război stelar este destul de real”

Fostul pilot a inclus in e-mail si cateva link uri si cateva articole depsre posibilitatea unui razboi in spatiu provenind mai multor surse.

Edgar i-a mai spus lui John Podesta, ca Papa stie despre existenta fintelor extraterestre:”Colegul meu catolic Terri Mansfield ne va aduce la zi cu gradul de conştientizare a inteligenţei extraterestre a Vaticanului”

Fostul pilot a incercat sa elucideze si cazul „incident Roswell” in care se presupune ca Guvernul American a musamalizat orice dovada a recuperarii unui OZN din New Mexico in anul 1947.

Mitchell a discutat in anul 2015 cu Congresul despre razboiul din spatiu, iar presedintele Barack Obama a cerut 5 miliarde de dolari in 2016 pentru imbunatatirea apararii in spatiu.

Acesta a afirmat”,Opriţi-vă un moment şi gândiţi-vă la tot ce fac sateliţii, ajută sistemele GPS, supraveghează şi oferă oprtunitatea comunicării, toate depind de ele. Conform publicaţiei Scientific American sateliţii pot fi scoşi din funcţiune fără să utilizezi rachete. Cel mai simplu mod este prin ruperea antenelor şi vopsirea lentilelor”.

Nu aceasta a fost insa prima data cand Hilary Clinton a avut legatura cu OZN-urile si extraterestri. Acesta spunand ca va aduce documente secrete care contin detalii despre OZN-uri si despre baza militara Area 51 din desertul Nevada, daca va deveni presedintele Statelor Unite ale Americii in noiembrie 2016.

Intrebat daca crede in extraterestri Clinton a declarat „,Nu ştiu, vreau să văd ce informaţii descopăr”. ,,Însă sunt nenumărate poveşti care nu cred că sunt inventate, cred că acei oameni chiar au văzut lucruri, trebuie să încercăm să le oferim oamenilor informaţii. Eu asta cred. ”

Mitchell a murit la vârsta de 85 de ani într-un spital, în februarie 2016.

 

DISTRIBUIȚI