Politisti mutilati pe viata de tigani interlopi!!

0

Un agent de la sectia de Politie numarul 2 din Timisoara se afla in stare grava la spital si a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit intre mai multi rromi din cartierul Kuncx. Atunci cand echipajul din care facea parte si agentul sef Cristian Iliescu a ajuns la fata locului, scandalul era in plina desfasurare agentii cernad intariri. Tiganii care s-au luat la cearta pe fondulul consumului de alcool s-au ascuns dupa garduri si au inceput sa arunce cu pietre catre politisti. Acestia s-au trezit inconjurati de aporximativ 100 de persoane, moment in care agentii au cerut sprijinul mascatilor.

Insa pana sa ajunga trupele speciale, rromi au inceput sa se bata cu politistii iar o caramida l-a lovit in cap pe agent, care a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Timisoara, urmand ca acesta sa fie supus unei interventii neuro-chirurgicale. Colegii politistului iesind din zona de conflict sub protectia mascatilor.

Conform raportului medicului, viata politistului a fost pusa in pericol. Colegii celui ranit au reusit identificarea a 6 persoane care au fost implicate in scandal, iar acestia au fost dusi la audieri.

In prima faza, ancheta a fost inceputa pentru savarsirea infractiunii de ultraj dar in urma celor stabilite de catre medicul legist, dosarul a ajuns la Parchetul de langa Tribunalul Timis, urmand sa se face investigatii pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor.


Codrut Oprea, politistul MUTILAT de INTERLOPI di littlethings1

DISTRIBUIȚI