Razbunarea unui politist ! Mafioti i-au amenintat sotia si i-au batut copilul

2

Un politist din Hunedoara pe numele sau Marius Vintila, a avut de-a lungul timpului mai multe altercatii cu tiganii din oras, care incalcau in mod frecvent legea.

Cum acesta nu era un politist corupt si nu accepta mita din partea mafiotilor, era nevoit sa ii aresteze. Doar ca la un anumit interval de cauza influentei majore pe care acestia o aveau au fost din nou eliberati. Iar primul gand care acestea l-au avut a fost sa se razbune pe politist, insa nu oricum ci prin familia acestuia.

O hartuiau pe sotia acestuia de fiecare data cand prindeau ocazia, iar pe baiatul sau in varsta de doar 10 ani l-au batut chiar in fata scolii in care invata si nimeni nu a intervenit. Desi politistul i-a rugat sa ii lase familia in pace si sa isi regleze conturile cu el, rromi nu mai conteneau cu intimidarile.

Politistul i-a amenintat ca daca incidente de acest fel se mai repta isi va face dreptate singur, mai ales ca nici unul din colegi sau nu vroiau sa intervina, de teama de a nu pati si ei la fel. Polițistul a luat un pistol și a mers la domiciliul interlopilor. I-a luat prin surprindere și i-a împușcat în cap pe unul câte unul. Apoi s-a predat singur la Poliție. Acesta le-ar fi transmis și un mesaj rromilor înainte de a-i achita:”PÂNĂ AICI. V-ați atins de FAMILIA MEA, PLĂTIȚI CU VIAȚA!”

 

DISTRIBUIȚI