Se practica si in Romania ! Cati bani trebuie sa dai ca „baietii” sa-ti dea kilometri inapoi

0

Se pare ca modificatul numarului de kilometria a devenit brusc, sport national in Romania. Si nu doar atat la o simpla cautare pe internet se gasesc si firme specializare care dau inapoi kilometri, pentru o suma nu foarte mare.

Sunt zeci de tineri care trateaza datul inapoi al kilometrilor ca pe un business si nici nu se feresc sa publice anunturi cu serviciile oferite.

Esti curios cum arata un astfel de anunt. Ei bine cam asa arata:

Ajustam kilometri pentru mărcile (nr. aici sunt enumerate mai multe mărci). Putem ajusta kilometri inclusiv la mașini fabricatie 2013.

Indiferent care sunt motivele dumneavoastra pentru a face o astfel de operatiune, noi venim in ajutor si cu consultanta aferenta. Este bine de retinut ca masinile fabricatie dupa 2000, în special cele cu motoare Diesel, stocheaza kilometri și în alte locuri decât cel din bord, ca de exemplu calculatorul de motor. La o verificare simplă, se poate observa daca kilometrii inregistrati in bord corespund cu cei inregistrati in calculatorul de motor sau in alte locuri. La masinile cu transmisie automata, DSG, Multitronic, S-tronic etc. calculatorul transmisiei automate inregistreaza și el rulajul masinii”.

Acestia modifica kilometri atat in bordul masiii pentru pretul de 49 de lei dar si in calculatorul de motor pentru pretul de 99 de lei, iar pentru aceleasi moficari si in calculatorul transmisiei automate pretul este tot de 99 de lei.

DISTRIBUIȚI