Si-a luat copilul mort in brate si i-a transmis un mesaj ucigasului

0

O tanara pe nume Kristian Guerrero a trecut prin clipe de groaza alaturi de sotul ei, dupa ce un tanar in varsta de 21 de ani care era in stare de ebrietate a intrat cu masina in ei. Femeia era insarcinata in 7 luni cu un baietel perfect sanatos. Dar din pacate aceasta a fost ultima zi din viata baietelului, copilul nenascut murind pe loc desi Kristian a fost transportata de urgenta la spital.

La ecografie se vedea cum inima copilului batea incet, insa din pacate pete 3 ore acesta nu mai prezenta semne de viata iar medicii au fost nevoiti sa extraga fatul decedat din pantecele mamei.

”Când l-am văzut pentru prima dată, am simțit o stare de pace”, a povestit Kristian mai târziu. ”Pe fața lui se puteau vedea trăsăturile feței tatălui său. Atunci am simțit că Fabian era alături de mine. Am strigat la el să-și ia fiul. A fost un moment emoționant pentru toți cei din cameră. Fiul meu semănă atât de mult cu Fabian… Acesta a fost cel mai valoros lucru pe care l-am văzut vreodată.”

Tuturor ne este greu sa ne imaginam durerea pe care a exprimat-o aceasta tanara in aceste momente. Insa aceasta nu a vrut va baietelul iei sa moara fara vreun sens. De aceea ea a scris acest mesaj pe Facebook

Aceasta sunt eu atunci când am fost în stare să-mi văd fiul. Am fost inconștientă timp de 24 de ore după accidentul în care mi-am pierdut soțul și copilul. Și aceasta din cauza că cineva a dorit să conducă beat. Nu e deloc bine. E bine să-ți oprești prietenul beat care vrea să urce la volan. E bine să-i iei cheile abuziv. E bine să suni poliția dacă acesta totuși a urcat în automobil. Aceasta nu este o trădare a prietenului. Aceasta indică maturitate în gândire și grija pentru prieten. Dacă îi permiți să urce beat la volan și el omoară pe cineva în trafic, el ce-a făcut? Și cum va putea trăi în viitor având asupra sa vina aceasta groaznică? Dar o parte din vină e și a ta! Dar dacă prietenul tău nu doar că omoară pe cineva, dar moare și el în accident? Vina ta fi încă și mai mare. Ai grijă ce faci și fii mai matur decât prietenii tăi. Soțul și copilul meu nu mi sunt, dar eu până la sfârșitul vieții o să spun lumii aceste cuvinte. Poate cineva le va auzi și astfel de accidentele groaznice nu vor mai avea loc.”

Șoferul de 21 de ani a rămas în viață, dar a fost condamnat la închisoare pentru omor și conducere a automobilului în stare de ebrietate.

DISTRIBUIȚI