Tehnici de supravietuire, cum poti face focul folosind doar o punga de plastic

0

Cand esti in impas tehnicile de supravieturie sunt cele care te vor ajuta sa te descurci. Este recomandat ca sa cunoastem cat mai multe tehnici de supravieturie pentru a fi siguri ca vom scapa cu bine daca suntem pusi in situatii limita. In principal problemele care se ridica se refera la nevoile fiziologice precum nevoia de hrana si de apa, dar sa nu le lasam deoparte nici pe celelate, atunci cand esti pus in sitatii limita este important ca toate sa fie in legatura pentru a reusi sa supravietuiesti.

In acest clip este prezentat cum puteti face focul utlizand doar cateva ramuri uscate de copac , putina scoarta de copac si o punga de plastic. Aceasta metoda este de folos daca te ratacesti prin padure pe timpul noptii, reusind sa faci un foc te vei tine la adapost dar si la caldura pe timp de noapte.

Dupa cum deja stie toata lumea stie in primul rand pentru a face un foc este nevoie sa procuram cateva lemne, un lucru nu foarte dificil daca se presupune ca va aflati intr-o padure. Dupa ce procuram lemnul, rupeti cateva bucati de scoarta de copac pe care le zdobiti cu 2 pietre pana cand acestea devin o pudra densa. Pentru a avea succes in aprinderea focului asigurativa ca aveti cateva rezerve de pudra din scoarta de copac.

Materialul obtinut se aseaza pe o scoarta de copac care v-a fi folosita drept suport pentru aprinderea focului. Pentru a intretine focul este necesar sa adunam cat mai multe crengute subtiri sau iarba uscata.

Abia acum vom folosi si punga de plastic, care trebuie sa o umplem cu apa si sa o strangem astfel incat sa capete forma unei sfere urmand ca apoi sa o utilizam pe post de lupa. Dupa ce pozitionam punga cu apa pe care am transorfamt-o intr-o lupa o pozitionam deasupra suportului unde avem pudra din scoarta de copac, veti vedea cum aceasta va incepe sa fumege usor ceea ce inseamna ca metoda a functionat.

Alimentand aceasta zona parjolita cu pudra si crengute si iarba uscata veti reusi sa obtineti fara prea mult efort focul dorit.


Can You Start a Fire with a Sandwich Bag (Cool… di littlethings1

DISTRIBUIȚI